Locaties
  OVERAL FEEST

 
LOCATIES

In Twente, waar we gevestigd zijn, werken we samen met diverse locaties - kijkt u op de Links pagina. In de rest van Nederland en Europa - wat u wilt - regelen we de meest geschikte locatie voor uw activiteit.

  Diverse locaties met verschillende mogelijkheden

Elk feest of evenement stelt zijn eigen eisen als het gaat om sfeer en capaciteit. Wij speuren daarom continu naar geschikte locaties. We zijn gevestigd in het wonderschone Twente en we hebben in onze regio goede afspraken met horecagelegenheden. Dat betekent uiteraard niet dat we niet verder kijken. We hebben bijvoorbeeld ook feesten in Oostenrijk georganiseerd. In overleg met onze opdrachtgever bepalen we welke ambiance het meest geschikt is. En vinden we geen goede locatie, dan hebben we ook nog goede contacten met een grote tentenbouwer. Waarmee we maar willen zeggen dat niets onmogelijk is!

Op deze pagina tonen we een aantal gelegenheden waar wij graag mee samenwerken, maar natuurlijk zijn er meer mogelijkheden dan we hier kunnen laten zien. Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.

post@theeventfactory.nl