Home
  Welkom bij The Event Factory

 
EVENEMENTEN
Spektakelproducties als de opera Carmen
BUSINESS EVENTS
Bedrijfsfeesten voor twee tot tweeduizend mensen
ENTERTAINMENT
Tributebands als The ReBeatles en ABBA-Cover
BEDRIJFSUITJES
Een paar dagen weg met het hele bedrijf
RALLEY'S
In Nederland of Duitsland, met automerk naar wens
FAMILY EVENTS
Met thema's als Middeleeuws of zwerversfeest
PERSONEELSFEESTEN
Verbroederen tijdens een kookevenement
BIJZONDER UITJE
Een dagje meedoen met paardenmennen
BRUILOFTEN
'De mooiste dag van je leven' geheel verzorgd
ZOMERCONCERT
Een opera in de openlucht
EN VERDER
Uw idee, geheel naar wens uitgevoerd


 

Meer weten over ons actuele evenementennieuws?

 

Gevarieerde mogelijkheden

The Event Factory maakt een feest van elk evenement. U kunt bij ons terecht voor alle soorten events, zakelijk en particulier. Van personeelsfeesten, jubilea, bedrijfsopeningen en familiefeesten tot concerten, we organiseren alles tot in de puntjes. En doen dat al 25 jaar.

 

Wie zijn wij?

 

Wij zijn een kleinschalig, fullservice bureau dat staat voor kwaliteit en flexibiliteit. We hebben een vaste kern medewerkers en daarnaast een groot netwerk van vakmensen. Zo kunnen we voor iedere opdracht de juiste talenten inschakelen en het event tot een succes maken.

 

Wat hebben wij zoal gedaan?

 

We zouden bijna zeggen: "Te veel om op te noemen". Onder onze vaste klanten bevinden zich grote bedrijven, verenigingen, gemeenten en particulieren. Om een idee te geven: we hebben de opera Carmen laten opvoeren op het stadsplein van Ootmarsum, we hebben autoralley's georganiseerd, kookavonden voor zes tot zestig personen, bedrijfsfeesten voor vijftig tot tweeduizend man en meerdaagse personeelsuitjes naar het buitenland. We hebben geen minimum of maximum aantal deelnemers en kennen geen grenzen voor wat betreft de locatie. We willen dat het feest of evenement slaagt en dat deelnemers/bezoekers enthousiast zijn. En dat is tot dusver altijd gelukt.